(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
KRKOVIČKA V ALOBALU
Potřebné ingredience
1kg vep. krkovice
250g tvrdého sýru nebo 10 plátků
10pl. uzeného masa¨
marináda:
4lžíce b. vína
2 lžičky soli
2 lžíce citr. šťávy
3 lzíce hořčice
1 lžíce med
2 lžíce oleje
Postup přípravy
Suroviny na marinádu smícháme
Krkovici nakrájíme a cca 1,5 cm široké plátky, ale nedokrojíme do konce.
Do zářezů i masa vetřeme marinádu. Zabalíme do alobalu a necháme v lednici do druhého dne.
Na druhý den do zářezů vložíme plátek sýru a uzeného/ můžou se přidat houby nebo cibulka - není nutné/
Zabalíme zpět do alobalu a pečeme 2 hod na 200.
Pak alobal rozevřeme a cca 15 min opečeme.
Příloha - brambor i rýže
Dobré a rychlé
Krkovici nakrájíme a cca 1,5 cm široké plátky, ale nedokrojíme do konce.
Do zářezů i masa vetřeme marinádu. Zabalíme do alobalu a necháme v lednici do druhého dne.
Na druhý den do zářezů vložíme plátek sýru a uzeného/ můžou se přidat houby nebo cibulka - není nutné/
Zabalíme zpět do alobalu a pečeme 2 hod na 200.
Pak alobal rozevřeme a cca 15 min opečeme.
Příloha - brambor i rýže
Dobré a rychlé
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé